NIO-Toetsdagen: kwaliteit en snel resultaat voor een betaalbare prijs

Wij merken dat in de periode dat de schooladviezen bekend worden gemaakt er een grote vraag is naar de NIO-toets. Daarom organiseren wij speciale toetsdagen. Doordat wij die op centrale momenten en op een centrale locatie organiseren zijn wij in staat om onze tarieven laag te houden en u snel een rapportage te verstrekken. Onze groepjes zijn maximaal 10 leerlingen groot, en ouders zijn enthousiast over onze warme ontvangst en de prettige sfeer waarin de toets wordt afgenomen.

Makkelijk en snel geregeld

  • Aanmelding via het inschrijfformulier op deze website.
    Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u per e-mail direct uw inschrijfbewijs. Let op: Dit bewijs dient door beide ouders te worden ondertekend en te worden meegenomen naar de testdag. Zonder een dubbel ondertekend formulier mogen wij de test helaas niet afnemen. Voorafgaand aan de test kunt u de test ter plaatse met PIN betalen.
  • De testdag
    Op de testdag brengt u uw kind op het afgesproken tijdstip naar de testlocatie. Vergeet u niet het inschrijfbewijs mee te nemen! Verder hoeft u niets voor te bereiden. Het afnemen van de test duurt circa 2,5 uur. U kunt zich in de tussentijd vermaken in de gezellige winkelstraten vlakbij Het Kabinet – er is geen wachtruimte of lobby in ons pand.
  • De rapportage
    Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons de officiële NIO-uitslag inclusief een heldere toelichting.

Nu een professioneel afgenomen NIO-toets voor slechts € 295,-

Inschrijven